Güveçte Kuru Fasulye Tarifi Güveçte Fasulye Yemeği

Güveçte Kuru Fasulye Tarifi Güveçte Fasulye Yemeği Tarifi. Güveçte fasulye yemeği yapmanın püf noktaları kısık ateşte yavaş yavaş pişirmektir. 

Güveçte Kuru Fasulye Tarifi
Malzemeleri:

  • İki tane soğan
  • Bir yemek kaşığı domates salçası
  • Bir tatlı kaşığı biber salçası
  • 300 gram dana kuşbaşı ve kemikli et 
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tereyağı
  • Zeytinyağı

Yapılışı
1 gece önceden fasulyeler suda ıslatın.
Güvece yağı koyun, etleri ilave edin. 
Etler suyunu salınca soğanları ilave edip kavurun. 
Daha sonra salçayı ilave edin. 
Fasulyeleri de ekleyin.
Üstünü geçecek kadar sıcak su koyun. 
Tuzunu ve baharatlarını ekledikten sonra kısık ateşte yavaş yavaş pişirin.